nl en
+31 76-5226470
+31 76-5226470

Ondernemingsrecht Symposium, 23 november 2023

'Strategieën voor succes: Hoe AI uw onderneming kan transformeren'.
Spreker: Jolanda ter Maten

Wij hebben, vanuit de sectie Ondernemingsrecht, het genoegen om dit jaar weer een Ondernemingsrecht Symposium te organiseren. Het zal plaatsvinden op donderdag 23 november 2023 op een prachtige, landelijk gelegen locatie: Landgoed Luchtenburg in Ulvenhout. We ontvangen u graag en aarzel ook niet om een of meerdere collega's mee te nemen, het belooft een inspirerende middag te worden!

Inschrijven

Onderwerp

Jolanda zal in haar presentatie eerst iets meer over AI (Artificial Intelligence) in zijn algemeenheid vertellen om vervolgens ‘de diepte in te gaan’. Daarbij zal zij focussen op de impact die deze technologie heeft op organisaties én de impact op de rol van de mensen binnen een organisatie. Het gaat in de presentatie niet zozeer om de techniek, maar juist om de menselijke kant. 

Over Jolanda ter Maten

Jolanda ter Maten is internationaal trainer, adviseur, auteur en spreker. Zij wordt daarnaast regelmatig ingehuurd als expert bij de Europese Commissie voor 'Blockchain Observatory & Forum' en 'Horizon2020'. Jolanda heeft een Master of Science Degree van de TU Twente op het gebied van Human Resources Development en een postdoctorale opleiding Strategisch HR-Business Management aan de Universiteit van Groningen gevolgd.

Het is haar drive om zakelijke leiders wereldwijd te helpen bij de overgang naar een nieuwe digitale samenleving en ze heeft meer dan 30 jaar ervaring in het begrijpelijk en inzichtelijk maken van kansen en mogelijkheden die nieuwe technologie biedt.

Aanmelden

Een interessant verhaal én de gelegenheid om bij te praten onder het genot van een klein hapje en drankje. Bent u er bij op donderdag 23 november a.s.? Aanmelden kan via onderstaand inschrijfformulier. Kunt u alleen bij de borrel zijn, ook dán graag even aanmelden. We zien u heel graag op 23 november!

Programma

16.00 uur - Ontvangst met koffie en thee

16.30 uur - Openingswoord door Koch Advocaten

16.40 uur - Presentatie Jolanda ter Maten

17.45 uur - Borrel

Locatie

Landgoed Luchtenburg 

Luchtenburgseweg 2
4858 RJ Ulvenhout

Ja, ik wil me graag aanmelden voor het Ondernemingsrecht Symposium op 23 november 2023, 16.00 uur te Landgoed Luchtenburg te Ulvenhout