+31 76-5226470 Bel mij terug
+31 76-5226470 Bel mij terug

Juridisch medewerker/(gevorderd) advocaat-stagiair ondernemingsrechtpraktijk

Wegens uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een juridisch medewerker of (gevorderd) advocaat-stagiair voor de ondernemingsrechtpraktijk.

Wie zijn wij?

“Al uw ondernemingsrechtelijke oplossing onder één paraplu” is het informele motto van ons kantoor, dat zich - je raadt het al - richt op ondernemers. Dit doen wij door onze dienstverlening aan te bieden op basis van drie specialisaties (secties): ‘Arbeidsrecht’, ‘Ondernemingsrecht’ en ‘Vastgoed’. Iedere sectie bestaat uit beginnende en ervaren advocaten, die gespecialiseerd zijn op één of meerdere aspecten van het rechtsgebied. Binnen deze secties wordt nauw samengewerkt en vindt er kennisoverdracht plaats. De verschillende secties werken onderling ook nauw samen, zodat wij onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn.

Wij zijn gevestigd aan de westkant van Breda, in (het voormalige dorp) Princenhage. Begin 2020 zal ons kantoor verhuizen naar een nieuw pand op het ‘Rithmeesterpark’, langs de A16 bij knooppunt Princeville. Door deze verhuizing zullen wij onze naamsbekendheid en bereikbaarheid nog verder verbeteren, zonder dat wij onze ‘roots’ in Princenhage verlaten. Naast onze vestiging in Breda, hebben wij een vestiging in Roosendaal.

Onze klantenkring is divers en varieert van een DGA en een kleine MKB-ondernemer tot het grote MKB-bedrijf en (nationale) dochtermaatschappijen van multinationals. De branches waarin wij opereren zijn dan ook divers; van softwareontwikkelaars tot (klassieke) productiebedrijven, vrijwel alles is terug te vinden in ons klantenbestand. Daarnaast heeft ons kantoor een contract met enkele rechtsbijstandsverzekeraars. Dit maakt dat het werk op ons kantoor afwisselend en uitdagend is.

Op dit moment zijn er 14 advocaten/juridisch medewerkers en daarnaast hebben wij uiteraard collega’s die het werk van de advocaten/juridisch medewerkers ondersteunen.

De werksfeer op ons kantoor is informeel. Dit betekent geen ouderwetse hiërarchische taferelen. De deuren staan bij ons (ook in de huidige situatie) daadwerkelijk letterlijk open. Wij verwachten van onze medewerkers dat zij na afronding van de beroepsopleiding een specialisatieopleiding volgen op het gebied van ondernemingsrecht, arbeidsrecht of vastgoed.

Binnen ons kantoor is, als gevolg van de uitbreiding van het klantenbestand, ruimte ontstaan voor een juridisch medewerker of (gevorderd) advocaat-stagiaire.

Wat bieden wij jou?

Een leuke en leerzame baan binnen een enthousiast en informeel team, met de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en te specialiseren, met een goede balans tussen werk en privé. Vanaf de start op ons kantoor, zal je al snel veel eigen verantwoordelijkheid krijgen en dossiers zelfstandig mogen oppakken. Daarnaast zal je worden betrokken bij dossiers van je (oudere) collega’s.

Afgezien van het inhoudelijke werk, organiseren wij jaarlijks inhoudelijke symposia en informele activiteiten voor onze relaties. Daarnaast organiseren wij twee keer per jaar een activiteit voor onze medewerkers en is er op vrijdag een gezellige borrel.

De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, en mede afhankelijk van ervaring en vooropleiding.

Wat verwachten wij van jou?

Wij verwachten van jou dat je:

  • beschikt over een afgeronde rechtenstudie op academisch niveau in de richting arbeidsrecht, ondernemingsrecht of bouw-/vastgoedrecht;
  • een flexibele, enthousiaste en leergierige instelling hebt;
  • ondernemend bent;
  • de bereidheid hebt om je verder te specialiseren op het gebied van het arbeidsrecht, ondernemingsrecht of het vastgoedrecht.

Enthousiast?

Dat is mooi! Wij ontvangen in dat geval graag jouw motivatie en CV. Deze mag je per e-mail sturen naar andriessen@kochadvocaten.nl. Indien wij ook enthousiast zijn, nodigen wij je graag uit voor een eerste gesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Corona helpdesk | Voor al uw Coronavirus gerelateerde juridische vraagstukken

De gevolgen van het Coronavirus (COVID-19) zijn voor iedereen merkbaar, zowel privé als zakelijk. Koch Advocaten volgt nauwgezet de ontwikkelingen en maatregelen rond en met betrekking tot het Coronavirus.

Corona helpdesk