nl en
+31 76-5226470
+31 76-5226470

Arbeidsrecht Zeeland

Ervaren partner omtrent arbeidsrecht in Zeeland

Sinds 1984 zijn wij actief met alles wat het ondernemerschap en het recht verbindt. Ons team beschikt over een ruime ervaring en blijft altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.  Zo bent u altijd verzekerd van het meest actuele advies. Ons dienstenpakket is niet alleen geschikt voor ondernemers maar ook voor particulieren die van juridisch advies voorzien willen worden.

Contact

Aanleidingen voor arbeidsrecht in Zeeland

In het ondernemerschap kunnen er verschillende redenen zijn om ondersteuning in het arbeidsrecht nodig te hebben. U kunt bijvoorbeeld te maken hebben met een reorganisatie of ontslag. Misschien heeft u hulp nodig bij het opstellen van een arbeids- of vaststellingsovereenkomst. Wat de reden ook is, Koch advocaten heeft de vereiste kennis in huis om u van helder advies te voorzien. Wij kunnen u zowel preventief als reactief ondersteunen. Door middel van advisering zorgen we ervoor dat u of uw onderneming aan alle regels van de wet voldoet. Wanneer er sprake is van een gang naar de rechter kunnen wij u daadkrachtig ondersteunen.

Andere vakgebieden naast arbeidsrecht in Zeeland

Wij kunnen u niet alleen met arbeidsrecht in Zeeland helpen, maar ook bij vragen omtrent ondernemingsrecht, bestuursrecht, familie- en erfrecht en nog vele andere vakgebieden. Voor ieder vakgebied hebben wij een specialist in huis die u graag te woord staat. Zo heeft u met Koch Advocaten één contactpersoon voor al uw juridisch advies. Dat maakt de communicatie makkelijker en de lijnen korter waardoor er snel gehandeld kan worden.

Advies nodig omtrent arbeidsrecht in Zeeland?

Kom erachter hoe wij u en uw onderneming met ons ervaren team kunnen ondersteunen! Onze professionals gaan graag het gesprek met u aan om onze werkwijze en specialiteiten toe te lichten. Neem contact op via +31 76-5226470 dan helpen onze collega’s u graag verder.