nl en
+31 76-5226470
+31 76-5226470

Fusies & overnames (M&A)

Daadkracht, flexibiliteit en creativiteit over meerdere rechtsgebieden heen.

De M&A sectie speelt een cruciale rol bij het ondersteunen van onze cliënten door het navigeren van de uitdagingen en kansen die gepaard gaan met fusies en overnames. Ons team van gespecialiseerde advocaten brengt een schat aan ervaring en diepgaande kennis van de wetgeving en markttrends mee, wat essentieel is voor het succesvol afronden van M&A transacties. Binnen het team zijn vanzelfsprekend arbeidsrecht, ondernemingsrecht en vastgoed als rechtsgebieden breed vertegenwoordigd.

Deze sectie binnen het kantoor, stelt ons in staat om een meer geïntegreerde aanpak te bieden bij het adviseren van onze cliënten, van due diligence en contractonderhandelingen tot aan de afronding van de transactie. Met onze expertise en proactieve benadering begeleiden we onze cliënten bij het realiseren van hun strategische doelstellingen.

 

Onze specialisten die onderdeel zijn van het M&A team

Bent u op zoek naar een advocaat met betrekking tot M&A? Koch Advocaten beschikt over verschillende specialisten op dit gebied:

Zij hebben uiteraard allemaal hun eigen werkwijze, waardoor er een grote kans is dat u met één van hen een fijne, persoonlijke klik heeft. Maar één ding hebben ze gemeen: zij maken zich sterk voor úw belang! 

Een greep uit een aantal recente overnames waarbij ons kantoor is betrokken

 

 

uw zaak met ons bespreken? neem contact met ons op

Onze specialisten die onderdeel zijn van het M&A team

Bekijk al onze specialisten op andere rechtsgebieden
Ed Mulderink
Irene van de Kerkhof
Vincent Veldhuis
Ingeborg Duijts
Elise Willemse
Daniël Verstraten
Ditmar Verwey
Maarten Stassen