nl en
+31 76-5226470
+31 76-5226470

Vastgoedrecht Roosendaal

Het vastgoedrecht is een complexe wereld. Koch Advocaten behartigd uw belangen graag in het vastgoedrecht Roosendaal. Koch Advocaten is uw partner!

Sinds de oprichting van ons advocatenkantoor in 1984, hebben we veel ervaring, kennis en specialisme opgedaan. Ook zijn we nauw verbonden met het bedrijfsleven, maar staan we ook midden in de maatschappij. We staan u van Koch Advocaten graag bij in het vastgoedrecht.

Neem contact met ons op!

Wat we voor u kunnen betekenen in het vastgoedrecht Roosendaal

Bij Koch Advocaten kunnen we u bij staan in verschillende fasen bij het vastgoedrecht. We werken voor bedrijven en overheden, maar hebben ook vaak te maken met particulieren. We adviseren en helpen dus verschillende partijen in het vastgoedrecht.

We bieden in elke fase onze diensten aan. Deze kunnen bestaan uit het adviseren over onderhandelingen van bijvoorbeeld een contract. Maar we kunnen u ook verdedigen in de rechtbank wanneer er een conflictsituatie ontstaat of al bezig is. Ook ondersteunen we bij verschillende internationale zaken. Hieronder staat een greep van onze diensten die we aanbieden: 

  • Opstellen van nieuwe contracten en beoordeling
  • Advies bij onderhandelingen en besprekingen
  • Ondersteuning bij conflictsituaties met een gang naar de rechtbank
  • Geschillen oplossen

Specialist in vastgoedrecht Roosendaal nodig?

Koch Advocaten staat voor verbondenheid, doorzettingsvermogen en tal van gespecialiseerde medewerkers in een rechtsgebied. Door de jaren heen zijn we dan ook uitgegroeid naar een middelgroot kantoor met twee vestigingen. Het team van Koch Advocaten beschikt over een aantal specialisten dat gaat strijden voor uw belang in het vastgoedrecht. 

Maak alvast kennis met onderstaande specialisten op het gebied van vastgoedrecht Roosendaal:

Wilt u meer informatie over het vastgoedrecht bij onze vestiging in Roosendaal?

Als u meer informatie wilt over vastgoedrecht Roosendaal of wanneer u vragen heeft, kunt u contact opnemen met een van de specialisten van Koch Advocaten. Via onze contactpagina kunt u ons bereiken met de telefoon en via de mail.