nl en
+31 76-5226470
+31 76-5226470

Advocaat Ondernemingsrecht

Op zoek naar een Advocaat in ondernemingsrecht? Koch Advocaten heeft de specialist die u zoekt!

Onze specialisten hebben een passie voor ondernemen en recht. Ze staan dichtbij het bedrijfsleven en de samenleving waardoor zij maar al te goed weten waar een ondernemer tegenaan loopt. Doordat we goed op de hoogte blijven van de actualiteit, zijn we altijd in staat om antwoord te geven op uw vragen. Zo kunnen we u als ondernemer voorzien van duidelijk en bruikbaar advies. Wij helpen u graag! 

Contact

Inschakelen van een Advocaat in Ondernemingsrecht

Ondernemen kan meer van u vragen dan u verwacht had. Om het uzelf gemakkelijker te maken, kunt u de hulp inschakelen van Koch Advocaten. Dit stelt u in staat om u te focussen op het ondernemen zonder alle juridische bijzaken.

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, hebben wij advocaten met verschillende specialismen. Hierdoor kan een advocaat u binnen vele rechtsgebieden van het Ondernemingsrecht helpen. Dit omvat onder andere:

  • Advies voor fusies en overnames
  • Advies voor consumentenrecht
  • Advies voor privacy & AVG-wetgeving
  • De oprichting van een bedrijf
  • Het opstellen van handelscontracten
  • Het opstellen van samenwerkingsovereenkomsten
  • Het opstellen en/of controleren van de algemene voorwaarden

Koch Advocaten kan het verschil maken

Wij gaan voor u op zoek naar oplossingen die het verschil maken. Als betrokken partner staat u als klant bij ons centraal. Wij hechten dan ook veel waarde aan langdurige relaties en denken te allen tijde met u mee. Valt één van uw vragen buiten het domein van het ondernemingsrecht, dan kunnen onze specialisten binnen andere rechtsgebieden u alsnog helpen. Wij kunnen u van advies voorzien bij:

Onze advocaten in ondernemingsrecht

Ons advocatenkantoor bestaat uit 14 advocaten, die gespecialiseerd zijn op verschillende vlakken. Zo ook in het ondernemingsrecht! Onze collega's Paul Nijmeijer, Leo Andriessen of Lianne Versluis kunnen u bijvoorbeeld helpen op het gebied van ontslag, reorganisaties, management overeenkomsten,  concurrentie- en relatiebedingen en arbeidsongeschiktheid. Dit doen zij allen op hun eigen manier, maar zij hebben wel één ding gemeen: zij maken zich sterk voor uw belang. Door daadkrachtig op te treden, staan wij u bij in lastige situaties.

Vraag het aan onze advocaat voor ondernemingsrecht

Heeft u een prangende vraag voor ons? Koch Advocaten staat u graag te woord om u te voorzien van passend advies. Neem contact op via +31 76-5226470, dan helpen wij u meteen.