+31 76-5226470 Bel mij terug
+31 76-5226470 Bel mij terug

Advocaat Ondernemingsrecht

Op zoek naar een Advocaat in ondernemingsrecht? Koch Advocaten heeft de specialist die u zoekt!

Onze specialisten hebben een passie voor ondernemen en recht. Ze staan dichtbij het bedrijfsleven en de samenleving waardoor zij maar al te goed weten waar een ondernemer tegenaan loopt. Doordat we goed op de hoogte blijven van de actualiteit zijn we altijd in staat om antwoord te geven op uw vragen en u van bruikbaar advies te voorzien. Of u nu een ondernemer bent of een particulier, wij kunnen u helpen!

Contact

Inschakelen van een Advocaat in Ondernemingsrecht

Ondernemen kan meer van u vragen dan u verwacht had. Om het uzelf gemakkelijker te maken, kunt u de hulp inschakelen van Koch Advocaten. Dit stelt u in staat om u te focussen op het ondernemen zonder alle juridische bijzaken.

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, hebben wij advocaten met verschillende specialismen. Hierdoor kan een advocaat u binnen vele rechtsgebieden van het Ondernemingsrecht helpen. Dit omvat onder andere:

  • De oprichting van een bedrijf
  • Het opstellen van handelscontracten
  • Het opstellen van samenwerkingsovereenkomsten
  • Advies voor fusies en overnames
  • Advies voor consumentenrecht
  • Advies voor privacy & AVG-wetgeving

Koch Advocaten kan het verschil maken

Wij gaan voor u op zoek naar oplossingen die het verschil maken. Als betrokken partner staat u als klant bij ons centraal. Wij hechten dan ook veel waarde aan langdurige relaties en denken te allen tijde met u mee. Valt één van uw vragen buiten het domein van het ondernemingsrecht, dan kunnen onze specialisten binnen andere rechtsgebieden u alsnog helpen. Wij kunnen u van advies voorzien bij:

Vraag het aan onze advocaat voor ondernemingsrecht

Heeft u een prangende vraag voor ons? Koch Advocaten staat u graag te woord om u te voorzien van passend advies. Neem contact op via +31 76-5226470, dan helpen wij u meteen.