nl en
+31 76-5226470
+31 76-5226470

Vastgoedrecht Zeeland

Voor specialistische kennis op het gebied van vastgoedrecht in Zeeland kunt u van Koch Advocaten de vereiste hulp verwachten.

Koch advocaten is al 35 jaar werkzaam in het vak en nauw verbonden met de samenleving en het bedrijfsleven. Of u nu een particulier bent of een ondernemer, wij zijn doortastend en ervaren. Heeft u hulp nodig bij een complex vastgoed vraagstuk? Onze specialisten uit Zeeland staan voor u klaar en lichten toe waar ze u bij kunnen helpen. 

Contact

Dienstverlening in huurrecht en vastgoedrecht in Zeeland

Er kunnen verschillende aanleidingen zijn voor het inschakelen van een vastgoedrecht expert. Misschien bent u van plan grond te kopen en krijgt u te maken met een aanbesteding of de verkoop of verhuur van een woning. Wat de reden ook is, Koch Advocaten heeft de nodige kennis en ervaring in huis om u hierin te ondersteunen. Zo kunnen wij u helpen bij:

 

  • het opstellen en analyseren van contracten;
  • deelname aan besprekingen;
  • advisering bij onderhandelingen;
  • begeleiding en ondersteuning in conflictsituaties.

Bredere ondersteuning naast vastgoedrecht in Zeeland

Koch Advocaten opereert in meer rechtsgebieden dan alleen het vastgoedrecht in Zeeland. Met Koch Advocaten geniet u van veelzijdige kennis. Zo kunt u ook rekenen op ondersteuning bij arbeidsgeschillen, familie- en erfrecht, letselschade, bestuursrecht en nog vele andere rechtsgebieden.

Wij hebben op ieder gebied één of meerdere specialisten in huis, die opkomen voor uw belangen. Zo kunt u altijd rekenen op hoogwaardige ondersteuning en staat u er nooit alleen voor!

Vastgoedrecht in Zeeland door Koch Advocaten

Heeft u vragen over de financiering van een project? Wij vertellen u graag meer over de diensten van Koch Advocaten en onze werkwijze. Voor meer informatie over vastgoedrecht in Zeeland kunt u altijd terecht bij een van onze specialisten. Zij zullen u met raad een daad bijstaan. U kunt gemakkelijk contact opnemen via het contactformulier of telefonisch via +31 76-5226470. 

Heeft u een complexe vraag die u liever over de mail bespreekt? Dat kan ook. Stuur uw vragen naar info@kochadvocaten.nl en wij zullen u binnen de kortste tijd een antwoord geven waarmee u vooruit kunt!