nl en
+31 76-5226470
+31 76-5226470

Ondernemingsrecht Roosendaal

Ondernemingsrecht in Roosendaal? Welkom bij Koch Advocaten!

Met een onderneming krijgt u vaak te maken met lastige elementen uit ondernemingsrecht. U sluit bijvoorbeeld verschillende overeenkomsten af, krijgt te maken met aandelen of er ontstaan misschien geschillen tussen partijen waarmee u mee samenwerkt. Als onderneming heeft u vaak niet de kennis en de tijd om dit optimaal op te lossen. Koch Advocaten biedt graag de oplossing op het gebied van ondernemingsrecht in de omgeving van Roosendaal. Onze specialisten zorgen ervoor dat u zich bezig kan houden met de kernactiviteiten van de onderneming, zodat deze er niet onder lijdt.

Neem contact op

Uw ondernemingsrecht specialist in Roosendaal

Door onze ervaringen kunnen wij uw onderneming altijd assisteren op verschillende gebieden. Van consumentenrecht tot overnames, het is allemaal bekend gebied voor ons. Koch Advocaten treedt ook effectief voor u op wanneer uw onderneming zich in conflictsituaties bevindt, al voorkomen we natuurlijk, waar mogelijk, zo’n situatie. Ook bieden we bij Koch Advocaten onze diensten voor zowel nationale als internationale conflicten aan.

Koch Advocaten; al jaren een ondernemingsrecht specialist in Roosendaal

Al jarenlang zijn we bij Koch Advocaten een specialist op het gebied van ondernemingsrecht. Met een team van ervaren, betrokken en doortastende werknemers is Koch Advocaten sinds 1984 uitgegroeid tot een middelgroot kantoor, die met een uitgebreide kennis en kracht zorgen voor de juiste oplossingen. De klant staat bij Koch Advocaten centraal. Doordat wij transparant te werk gaan zal u niet voor verassingen komen te staan. We werken met direct en persoonlijk contact, zodat we zo goed mogelijk te weten kunnen komen wat uw inzichten en wensen zijn.

Heeft u vragen over ondernemingsrecht in Roosendaal?

Wilt u een vraag stellen over het ondernemingsrecht in Roosendaal? Of wilt u meer wilt weten over Koch Advocaten? U kunt altijd contact met ons opnemen via onze contactpagina. Of u kunt vrijblijvend bellen met een van onze specialisten via het nummer: +31 76-5226470.