nl en
+31 76-5226470
+31 76-5226470

Ondernemingsrecht Rotterdam

De ondernemingsrecht specialist van Rotterdam

Wanneer u een onderneming runt krijgt u geregeld te maken met het ondernemingsrecht. Denk hierbij bijvoorbeeld eens aan overeenkomsten of aan conflicten die ontstaan zijn. Bij Koch Advocaten bieden we graag oplossingen betreft het ondernemingsrecht voor ondernemingen in Rotterdam.

Neem contact op

Wanneer heeft u een ondernemingsrecht specialist in Rotterdam nodig?

Het ondernemingsrecht is een breed begrip. Zo kunnen er geschillen ontstaan die van invloed zijn op uw onderneming en daarom opgelost moeten worden. Maar ook als uw onderneming te kampen krijgt met bijvoorbeeld een fusie of een overname kunnen we bij Koch Advocaten u te hulp schieten. Bij deze, en vele andere situaties betreft ondernemingsrecht, kunnen wij oplossingen bieden en u assisteren, zodat u zich gewoon bezig kan houden met de kernactiviteiten binnen uw onderneming.

Waarom is Koch uw ondernemingsspecialist in Rotterdam?

Bij Koch advocaten hanteren wij een transparante werkwijze en bieden we direct en persoonlijk contact aan onze klanten, zodat we zoveel mogelijk te weten komen over de situatie en de mogelijke oplossing(en). U inbreng is daarbij belangrijk voor ons.

Op internationaal gebied kunt u ook gebruik maken van onze juridische diensten. Doordat we bij Koch advocaten beschikken over een groot netwerk aan buitenlandse topkantoren, waardoor we, waar nodig, altijd beschikken over hulp om buitenlandse vraagstukken op te lossen.

Andere rechtsgebieden naast ondernemingsrecht in Rotterdam

Naast ondernemingsrecht kunnen we ons bij Koch Advocaten nog op vele andere rechtsgebieden de specialist van Rotterdam noemen. Door het ruime aantal professionals die wij tot onze beschikking hebben, zijn ook rechtsgebieden, zoals onderwijsrecht, letselschade en familie- en erfrecht geen onbekend terrein voor ons. Onze specialisten hebben daarbij ondanks hun verschillen in rechtsposities altijd één ding gemeen: zij maken zich sterk voor uw belang.

Vragen over ondernemingsrecht Rotterdam?

Heeft u eventuele vragen? Of heeft u toevallig nog op- of aanmerkingen? U kunt altijd contact met ons opnemen om onduidelijkheden te bespreken.