nl en
+31 76-5226470
+31 76-5226470

Ondernemingsrecht Zeeland

Specialist ondernemingsrecht in Zeeland

Heeft u met uw onderneming al genoeg werk aan uw hoofd? Koch advocaten maakt het makkelijker voor u. Wij zorgen ervoor dat u op juridisch gebied stevig in uw schoenen staat. Onze ervaren professionals adviseren u bijvoorbeeld bij uw overeenkomsten of wanneer er een conflict is ontstaan. Onze advocaten komen met de beste oplossing!

Contact

Hulp nodig op het gebied van ondernemingsrecht in Zeeland?

Als ondernemer kun je te maken krijgen met verschillende situaties waarin een juridisch adviseur vereist kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan een aansprakelijkheidskwestie of ontwikkelingen zoals de privacy/AVG wetgeving. Wij adviseren altijd preventief zodat een conflict voorkomen kan worden. Of het nu gaat om een nationaal of internationaal opererend bedrijf, ons team heeft altijd de vereiste kennis in huis. Onze specialisten hebben namelijk ook ervaring met exporterende en buitenlandse bedrijven. Zo hebben wij altijd wel iemand die een antwoord kan geven op uw vraag.

Ook andere rechtsgebieden naast ondernemingsrecht in Zeeland

Is ondernemingsrecht in Zeeland niet het enige waarbij u de nodige ondersteuning kunt gebruiken? Bij Koch advocaten hebben we specialisten binnen verschillende rechtsgebieden. Onze juridisch adviseurs hebben namelijk ook ervaring op het gebied van arbeidsrecht, bestuursrecht, huurrecht en vastgoed. Hierbij kunnen we u zowel in het binnen- als buitenland ondersteunen. Dat is het voordeel van ons veelzijdige team van meer dan 30 juridische experts met ieder zijn eigen specialisme. Met onze no-nonsense cultuur en daadkrachtige ondersteuning komen we met oplossingen waar u écht wat aan hebt.

Stel uw vraag over ondernemingsrecht in Breda

Wij helpen u graag bij al uw juridische pijnpunten. Bij ons kunt u rekenen op heldere adviezen waar u meteen mee aan de slag kunt. Ga het gesprek aan met een van onze adviseurs via het telefoonnummer +31 76-5226470 en kom er achter wat we voor u en uw onderneming kunnen betekenen.