nl en
+31 76-5226470
+31 76-5226470

Arbeidsrecht Rotterdam

Specialist op het gebied van arbeidsrecht in Rotterdam: Koch Advocaten

Koch Advocaten is uw juridische partner op het gebied van arbeidsrecht. Bij ons staat de klant centraal en krijgt u persoonlijk en direct contact en zijn we transparant naar u toe. Onze juridische expertise in combinatie met ruime ervaring en kennis van recente ontwikkelingen binnen de branche, zorgen voor een hoge kwaliteit van tips en adviezen over het arbeidsrecht.

Contact

Arbeidsrecht in Rotterdam

Conflicten op de werkvloer komen regelmatig voor. Een arbeidsgeschil daarentegen kan door onze methode voorkomen worden. In onze aanpak onderscheiden we 3 fases van een arbeidsgeschil. 

  • Adviserend: de eerste fase bestaat uit preventief, organisatorisch en probleemoplossend handelen
  • Preventief: ondersteuning bij de mogelijkheid van het ontstaan van een mogelijke conflictsituatie
  • Daadkrachtig: onze juristen en advocaten staan werkgever en werknemer bij de gang naar de rechter

Binnen het arbeidsrecht vallen verschillende zaken. Onze juridische expertise wijzen uit dat veelal deze onderwerpen vaak aan bod komen binnen het arbeidsrecht:

  • Arbeidsovereenkomsten
  • Ontslag
  • Reorganisatie van de organisatie
  • Arbeidsvoorwaarden harmoniseren
  • 2e spoor / re-integratie
  • Vastellingsovereenkomst

Koch Advocaten, ook de nodige expertise in andere rechtsgebieden in Rotterdam

Naast het arbeidsrecht heeft Koch Advocaten ook kennis van andere rechtsgebieden. Door onze ervaringen en juridische expertise die we de afgelopen ruim 30 jaar hebben verzameld, kunt u bij Koch Advocaten ook terecht voor onder andere het ondernemingsrecht, bestuursrecht, huurrecht en vastgoed. U kunt Koch Advocaten ook inschakelen voor internationale juridische hulp. Door ons netwerk van buitenlandse topkantoren hebben de we actuele kennis in huis om u te adviseren op het gebied van internationale juridische vraagstuk.

Vragen of interesse in advies voor arbeidsrecht in Rotterdam?

Heeft u vragen of interesse in advies op het gebied van arbeidsrecht, of een van de andere rechtsgebieden? Neem dan contact op met een van de specialisten van Koch Advocaten. We staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden of om u te adviseren over uw specifieke juridische vraagstuk.