nl en
+31 76-5226470
+31 76-5226470

Vastgoedrecht Oosterhout

Bent u opzoek naar een advocatenkantoor in de omgeving Oosterhout dat gespecialiseerd is in het vastgoedrecht? Koch Advocaten is uw vastgoedrecht specialist in de omgeving van Oosterhout!

Sinds de oprichting van Koch Advocaten in 1984 zetten we ons team van vele specialisten in voor uw belang. We omschrijven onszelf dan ook als betrokken, verbonden zijn met het bedrijfsleven en de samenleving, en we geven niet op met ons doorzettingsvermogen. Het team van Koch Advocaten staat u graag bij in het vastgoedrecht.

Neem contact met ons op!

Wat we voor u kunnen betekenen in het vastgoedrecht Oosterhout

We kunnen voor verschillende fases onze diensten aanbieden. Dit kan bestaan uit advies geven bij onderhandelingen en besprekingen of het opstellen van contracten. Hieronder staat een klein overzicht van de diensten die we aanbieden:

  • Opstellen van nieuwe contracten en beoordeling
  • Advies bij onderhandelingen en besprekingen
  • Ondersteuning bij conflictsituaties met een gang naar de rechtbank
  • Geschillen oplossen

Specialist vastgoedrecht Oosterhout nodig? Koch Advocaten staat voor u klaar

Het vastgoedrecht betrekt verschillende groepen in onze maatschappij. We werken namelijk voor bedrijven en overheden, maar ook voor particulieren. Het vastgoedrecht kan erg belangrijk zijn voor zaken zoals het eigen vermogen van een partij. Hierdoor is het belang bij elke partij erg groot. Koch Advocaten realiseert deze belangen en zorgt dat uw belang uiteraard voorop komt te staan.

Door de jaren heen is Koch Advocaten uitgegroeid tot een middelgroot kantoor met meerdere vestigingen. Ons team is dan ook meegegroeid en daarmee hebben de meest actuele en specialistische kennis in huis om uw belangen te behartigen in het vastgoedrecht.
Maak alvast kennis met onderstaande specialisten op het gebied van vastgoedrecht Oosterhout:

Wilt u meer informatie over het vastgoedrecht Oosterhout?

Voor vragen en meer informatie over vastgoedrecht Oosterhout, kunt u terecht bij onze contactpagina om contact op te nemen met een van onze specialisten van Koch Advocaten. We staan u graag te woord via de telefoon en via de mail.