nl en
+31 76-5226470
+31 76-5226470

Over Koch Advocaten

 

Al sinds de oprichting in 1984 onderscheidt Koch Advocaten zich door haar verbondenheid met de samenleving en het bedrijfsleven. Het wel en wee van onze ondernemende relaties, heeft ons het kantoor gemaakt dat wij nu zijn. Ervaren. Doortastend. Betrokken. Met een team dat van aanpakken weet. Kan putten uit een rijke bron van gebundelde kennis en kracht. En een dienstenpakket dat niet alleen ondernemers in het MKB helpt, maar ook naadloos aansluit bij particulieren die juridische expertise nodig hebben.

Contact opnemen

Het voordeel van veelzijdigheid

Zo is Koch Advocaten uitgegroeid tot een middelgroot kantoor met zo’n 30 medewerkers. Een hecht team met heldere adviezen, daadkrachtige ondersteuning en no-nonsense oplossingen. Ieder vanuit zijn eigen specialisme. Maar altijd samen mét en voor u.

Bekijk alle specialisten

Ook thuis in het buitenland

Vaak zijn onze relaties internationaal actief. Ook daarbij bieden wij hen - op hoog niveau - internationale expertise en knowhow. Koch Advocaten is lid van de AEA; een internationaal netwerk van advocatenkantoren uit 191 landen. Daarnaast onderhouden wij goede contacten met diverse andere topkantoren in Europa.

Meer informatie over sponsoring