nl en
+31 76-5226470
+31 76-5226470

Arbeidsrecht Dordrecht

Alle kennis met betrekking tot arbeidsrecht in Dordrecht onder één dak.

Of u nu een eigen onderneming hebt of een werknemer bent, u kunt altijd te maken krijgen met het arbeidsrecht. Vaak gaat het om uitgebreide materie waar niet iedereen even gemakkelijk mee om kan gaan. Koch Advocaten heeft alle kennis en ervaring in huis waarmee we u kunnen helpen. Zo staat u er nooit alleen voor!

Contact

Advies en steun in arbeidsrecht in Dordrecht

Om langdurige trajecten in het arbeidsrecht te voorkomen is het van groot belang om hier de nodige kennis over te beschikken. Koch Advocaten staat u hierin bij. Op deze manier weet u hoe u een conflict kunt voorkomen, escalatie kunt tegengaan of het succes bij de rechter kunt vergroten. Wij kunnen u adviseren in preventief handelen, organisatorische verbetering en probleemoplossend denken. Koch kan u daadkrachtig ondersteunen bij dreigende situaties, zodat u in alle stadia binnen een arbeidsgeschil gesteund wordt.

Inzetbaar bij meer dan alleen arbeidsrecht in Dordrecht

Er kunnen zich verschillende situaties voordoen binnen het arbeidsrecht waarbij u een beroep wilt doen op een advocaat. Wij kunnen u met onze expertises onder andere helpen bij:

  • Het opstellen van arbeidsovereenkomst
  • Een vaststellingsovereenkomst
  • Een reorganisatie
  • Een ontslagsituatie
  • Harmonisering arbeidsvoorwaarden
  • 2e spoor en re-integratie

Heeft u behoefte aan ondersteuning binnen andere rechtsgebieden? Ook dan kunt u rekenen op de kennis en ervaring van Koch Advocaten. Onze experts staan dichtbij de samenleving en het bedrijfsleven en beschikken over ruime ervaring binnen hun vakgebied. Zij kunnen u naast het arbeidsrecht in Dordrecht ook ondersteunen binnen de volgende rechtsgebieden in Dordrecht:

Direct advies omtrent arbeidsrecht in Dordrecht

Onze specialisten staan u graag te woord om u te helpen bij uw arbeidsgeschil. Heeft u vragen of wilt u weten hoe wij nog meer van waarde kunnen zijn voor u? Neem contact op met ons, dan helpen wij u direct!