nl en
+31 76-5226470
+31 76-5226470

MKB Rechtshulp

Voor uw juridische kwesties binnen het midden- en kleinbedrijf

Ondernemers hebben vanzelfsprekend verstand van zaken binnen de eigen branche. Maar het zal ook regelmatig voorkomen dat u te maken krijgt met juridische kwesties waar u minder verstand van heeft! Koch Advocaten biedt het MKB rechtshulp, zoals hulp bij het opstellen van contracten, algemene voorwaarden of andere belangrijke documenten. Daarnaast kunnen we u adviseren hoe u kunt voldoen aan de wet- en regelgeving voor ondernemingen.

Heeft u als MKB hulp nodig bij een juridische kwestie of een conflictsituatie? Neem dan contact met ons op of lees verder hoe we u kunnen helpen!

 

Contact

MKB rechtshulp bij verschillende problematiek

Wij begrijpen dat u zich wilt richten op de groei van uw bedrijf en de bijbehorende kernactiviteiten. Juridische vraagstukken, op welk specifiek vlak dan ook, komen vrijwel nooit gelegen. Wij nemen het daarom graag voor u uit handen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Het scheelt u niet alleen tijd, ook de expertise van onze specialisten maakt dat wij u optimaal kunnen bijstaan. Wij kunnen u onder andere ondersteunen bij:

• Het opstellen van contracten en overeenkomsten.
• Het opstellen van personeelsdossiers.
• Een eventuele fusie of overname.
• Advies in de privacy & AVG-wetgeving
• Ontslagprocedures of andere arbeidsomstandigheden.

Onze specialismes

Omdat ons team gespecialiseerd is in meerdere rechtsgebieden, kunnen wij u met uw diverse vraagstukken van dienst zijn. Ideaal wanneer u als MKB vragen heeft over uiteenlopende problemen of procedures! Wij kunnen u van dienst zijn in de volgende rechtsgebieden:
Ondernemingsrecht
Huurrecht en vastgoed
Arbeidsrecht
Bestuursrecht
Intellectueel eigendom
Letselschade
Familie- en erfrecht
Onderwijsrecht

Over de advocaten van Koch

Ons advocatenkantoor bestaat uit 30 medewerkers, die gespecialiseerd zijn op verschillende vlakken. Maar zij hebben wel één ding gemeen: zij maken zich sterk voor uw belang. Door daadkrachtig op te treden, staan wij u bij in lastige situaties. Wilt u meer weten over hun aanpak of tactieken? Zij stellen zich graag aan u voor! Op onze specialistenpagina kunt u meer lezen over hun opleidingen, specialisaties, publicaties en persoonlijke aanpak.

De werkwijze voor MKB rechtshulp

Om het MKB rechtshulp te bieden waar zij gebaat bij zijn, hanteren de advocaten van Koch een transparante en directe werkwijze. Hierbij hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact, want elk bedrijf of vraagstuk is anders! Door de tijd te nemen voor uw situatie, kunnen wij hier een passende oplossing voor vinden. Door advies op maat en een nauwe betrokkenheid, is Koch advocaten ervan overtuigd dat het beste resultaat behaald wordt.

Wij helpen u graag

Bent u geïnteresseerd geraakt in de diensten van Koch Advocaten? Heeft u juridische ondersteuning nodig? Aarzel niet om contact op te nemen en laat u door ons adviseren. We staan u graag te woord.