NL EN
+31 76-5226470
+31 76-5226470

AVG stappenplan in 7 concrete stappen: praktisch en toepasbaar

Op 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking.

Wij kunnen ons voorstellen dat u inmiddels ‘AVG-moe’ bent. Er is namelijk veel gezegd en geschreven over de AVG, maar weet u nu daadwerkelijk waar u en uw organisatie aan toe zijn? Weet u wat u concreet moet doen om te voldoen aan de AVG? Ja? Of twijfelt u nog?

Geen probleem! Wij van KOCH Advocaten helpen u om uw organisatie ‘AVG proof’ te maken. Hoe? Door middel van ons AVG Stappenplan helpen wij u op weg. 7 concrete stappen. Praktisch en toepasbaar. Zoals u van ons gewend bent. Wij ontzorgen namelijk graag ondernemers. Op alle juridische vlakken waar u als ondernemer tegenaan loopt. Dat is ons vak.

Heeft u interesse in het AVG stappenplan of bent u benieuwd naar onze werkwijze?
Neem dan contact op met mr. Irene de Boer of mr. Lianne Versluis! Zij kunnen u alles over de AVG vertellen en u verder op weg helpen. Om te beginnen met het AVG stappenplan.

Wij houden de actualiteiten omtrent ondernemingsrecht, arbeidsrecht en vastgoedrecht nauwlettend in de gaten.

Altijd op de hoogte blijven? Volg ons op Linkedin!

CORONA HELPDESK|Voor al uw Corona-virus gerelateerde vraagstukken

De gevolgen van het Corona-virus (COVID-19) zijn voor iedereen merkbaar, zowel privé als zakelijk. Koch Advocaten volgt nauwgezet de ontwikkelingen en maatregelen rond en met betrekking tot het Corona-virus.

Wij willen u als kantoor daarbij graag van dienst zijn. Juist nu. Om deze reden hebben wij een team van specialisten samengesteld, zij staan u graag met raad en daad bij op het gebied van Corona-virus gerelateerde juridische vraagstukken.

CORONA HELPDESK