nl en
+31 76-5226470
+31 76-5226470

Arbeidsrecht Oosterhout

Koch Advocaten is uw specialist op het gebied van arbeidsrecht Oosterhout

Koch Advocaten is sinds de oprichting in 1984 al gespecialiseerd in de wetgeving rond het arbeidsrecht. We onderscheiden ons met onze ervarenheid, betrokken aanpak en verbondenheid met het bedrijfsleven en de samenleving. We staan het MKB bij met onder andere het arbeidsrecht, maar delen ook onze juridische expertise met particulieren. We hebben een middelgroot kantoor met momenteel zo’n 30 medewerkers. We werken nauw samen met elkaar om zo u te ondersteunen met uw juridische vraagstuk. Samen mét en voor u.

Contact

Arbeidsrecht in de regio Oosterhout

Waar mensen zijn, is een bepaalde chemie. Zo ook op de werkvloer. In de meeste gevallen is het positief, maar soms kan het ook negatief zijn. Als dit laatste het geval is, kan Koch Advocaten u in elke fase van dit traject adviseren en ondersteunen. We hanteren drie manieren en fases om uw arbeidsgeschillen op te lossen.         

  • Adviseren: hierin zijn we preventief en probleemoplossend.
  • Preventief: we ondersteunen in conflictsituaties.
  • Daadkrachtig: we ondersteunen de gang naar de rechter.

We staan hierbij werkgevers, maar ook werknemers bij. Met onze expertise om het gebied van arbeidsrecht zorgen we dat een eventueel arbeidsgeschil geen langdurig traject wordt. Onze expertise op het gebied van arbeidsrecht Oosterhout omvat verschillende onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan:  

  • Opstellen van een arbeidsovereenkomst 
  • Reorganisatie
  • Ontslag
  • Vaststellingsovereenkomst 
  • 2e spoor / re-integratie
  • Harmonisering arbeidsvoorwaarden

De uiteenlopende rechtsgebieden van Koch Advocaten

We ondersteunen u niet alleen op het gebied van arbeidsrecht, maar op veel meer mogelijke rechtsgebieden. Zo zijn we onder andere actief in ondernemingsrecht, bestuursrecht, huurrecht en vastgoed. De meeste organisaties werken ook internationaal en daarbij kunnen we u ook te hulp schieten met uw juridische vragen. We zijn aangesloten bij de AEA en hebben een netwerk van internationale advocatenkantoren uit 191 landen.

Vragen over arbeidsrecht in de regio Oosterhout?

Heeft u vragen over het arbeidsrecht of heeft u zelf een arbeidsgeschil? Neem contact op met een van onze professionals voor advies en het juridisch probleem op te lossen.