nl en
+31 76-5226470
+31 76-5226470

Sponsoring

Sponsoring

Koch Advocaten is betrokken bij de wereld om haar heen. En laat dat waar mogelijk graag zien met steun aan een breed scala maatschappelijke initiatieven. Niet vreemd dan ook dat goede doelen, sportverenigingen, jonge professionals en organisatoren van lokale activiteiten ons kantoor goed weten te vinden.

 

Sport

Zo sponsort Koch Advocaten sinds jaar en dag met veel plezier diverse sportclubs in en rond Breda. Voorbeelden zijn NAC Breda en het mooie, nieuwe Tennispark Princenhage. Ook de internationale rolstoeltennissers mogen de laatste jaren tijdens Warande On Wheels (Oosterhout) op Koch Advocaten rekenen.

 

MVO

Sinds een aantal jaren zijn wij enthousiast partner van de stichting Betrokken Ondernemers Samen voor Breda. Deze stichting verbindt bedrijven, maatschappelijke organisaties en gemeente in concrete projecten met maatschappelijke betekenis. 

Diep in het hart wil iedereen iets betekenen voor een ander. Goed doen, voelt goed. Dat geldt op persoonlijk vlak, maar zeker ook zakelijk. Maatschappelijk betrokken ondernemen heeft impact op meerdere fronten. Het brengt collega’s niet alleen dichter bij elkaar, maar ook bij het doel dat wordt gesteund. Uiteindelijk gaat het om de stralende lach van mensen die helpen en van de mensen die worden geholpen. 

Betrokken Ondernemers Breda wil die lach op zoveel mogelijk gezichten zien, door zinvolle ontmoetingen te organiseren tussen bedrijven en maatschappelijke instellingen. Geen vage beloftes maar notarieel vastgelegde afspraken om concrete doelen te behalen. Dat doet goed voor ondernemers, voor medewerkers, vrijwilligers en uiteraard de Bredase maatschappij. 

www.betrokkenondernemersbreda.nl  

 

Young professionals

Voor jonge, enthousiaste advocaten in de regio zijn de Zuidelijke Pleitwedstrijden een jaarlijks terugkerend spektakel. En ook wij genieten als sponsor elk jaar met volle teugen mee van het internationale pleitevenement waar Nederlandse en Vlaamse deelnemers strijden om de overwinning.