+31 76-5226470 Bel mij terug
+31 76-5226470 Bel mij terug

Elise Willemse

advocaat sinds: 23 augustus 2019
Secties: Bestuursrecht, Huurrecht en vastgoed

Elise Willemse heeft gestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Zij heeft haar studie afgerond door zowel de master ‘Privaatrecht’ als de master ‘Strafrecht’ met succes te voltooien.

Gedurende haar studie heeft Elise Willemse gewerkt als juridisch medewerker bij een rechtswinkel en een advocatenkantoor, heeft zij een achtweekse masterclass gevolgd en heeft zij stage gelopen bij diverse advocatenkantoren, alwaar haar passie voor de advocatuur is ontstaan.

Na het afronden van haar studie is Elise Willemse als jurist vastgoed & grondzaken werkzaam geweest bij diverse gemeenten. 

Sinds 1 september 2018 is Elise Willemse in dienst getreden bij Koch Advocaten, waar zij zich verder toegespitst heeft op het bestuursrecht en het vastgoedrecht. Omdat Elise Willemse werkzaam is geweest bij een overheidsinstantie en een brede kennis van de diverse rechtsgebieden heeft, beschikt zij over het vermogen zaken multidisciplinair aan te pakken en is zij vindingrijk in het bedenken van oplossingen.

Opleidingen

Master Privaatrecht & Master Strafrecht

Erasmus Universiteit Rotterdam

Elise's Blogs / Nieuws

30 juni 2020

Het vertrouwensbeginsel – wanneer is een best...

Wat is het vertrouwensbeginsel? Het vertrouwensbeginsel komt in veel rechtsgebied...

Blogbericht Verder lezen

CORONA HELPDESK|Voor al uw Corona-virus gerelateerde vraagstukken

De gevolgen van het Corona-virus (COVID-19) zijn voor iedereen merkbaar, zowel privé als zakelijk. Koch Advocaten volgt nauwgezet de ontwikkelingen en maatregelen rond en met betrekking tot het Corona-virus.

Wij willen u als kantoor daarbij graag van dienst zijn. Juist nu. Om deze reden hebben wij een team van specialisten samengesteld, zij staan u graag met raad en daad bij op het gebied van Corona-virus gerelateerde juridische vraagstukken.

CORONA HELPDESK