nl en
+31 76-5226470
+31 76-5226470

Arbeidsrecht Roosendaal

Arbeidsrecht in Roosendaal? Welkom bij Koch Advocaten!

Zowel werknemers als werkgevers in Nederland krijgen te maken met allerlei verschillende arbeidsrechtelijke situaties. Toch is het arbeidsrecht voor velen een onbekend terrein. Wanneer u te maken krijgt met het arbeidsrecht in de omgeving van Roosendaal helpen wij u graag verder.

Neem contact op

Wanneer is Koch uw arbeidsrecht specialist in Roosendaal?

Binnen Koch advocaten staan we zowel werkgevers als werknemers bij. We kunnen arbeidsgeschillen op drie manieren en momenten inzetten:

  • Adviserend; voorzorgsmaatregel voor conflictsituaties
  • Ondersteuning bij dreigende conflictsituaties
  • Ondersteuning in de rechtszaal bij conflictsituaties

Koch Advocaten; uw arbeidsrecht specialist in Roosendaal

Als werkgever moet u goed weten welke rechten uw werknemers hebben om conflicten te vermijden. Koch Advocaten kan u hierbij helpen, zodat u niet voor onverwachte geschillen komt te staan. Zo stellen wij bijvoorbeeld arbeidsovereenkomsten en vaststellingsovereenkomsten samen, zodat de kans op geschillen in de toekomst verkleind wordt. Ook als u als onderneming te maken krijgt met een reorganisatie kan Koch Advocaten u helpen.

Werknemers beschikken over enorm veel rechten. Wanneer u bijvoorbeeld ontslagen wordt zijn er verschillende wetten waar uw werkgever zich aan moet houden. Bij Koch Advocaten zorgen we dat u de rechten krijgt die u, als werknemer, verdient.

Waarom is Koch Advocaten de ervaren arbeidsrecht specialist in Roosendaal?

Binnen ons bedrijf staat de klant centraal. Onze specialisten gaan transparant, zorgzaam en betrokken te werk om het verschil te maken. Iedere professional binnen Koch Advocaten gaat vanuit zijn eigen specialisme te werk om zich voor uw belang sterk te maken.

Vragen over arbeidsrecht in Roosendaal?

Binnen Koch Advocaten hebben we altijd een specialist klaar zitten om uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen. Mocht u dus een vraag, een op- of aanmerking of aanvullende informatie willen; neem gerust vrijblijvend contact op met een van onze specialisten om onduidelijkheden over arbeidsrecht in Roosendaal te bespreken.