nl en
+31 76-5226470
+31 76-5226470

Mirelle van Berckel

Secties: Familie- en erfrecht

Mirelle studeerde rechten in Utrecht en startte in 1995 haar carrière als letselschade-expert. Ze is in 2002 beëdigd als advocaat in Breda. Vanaf het begin van haar loopbaan als advocaat had zij interesse in het familierecht. Het menselijke aspect van dit rechtsgebied, gecombineerd met de juridische uitdagingen, maken dat zij tot op de dag van vandaag met veel plezier werkzaam is als familie- en erfrecht advocaat en (familie)mediator.

Sinds januari 2024 is Mirelle verbonden aan Koch Advocaten.

In april 2008 rondde Mirelle de specialisatie-opleiding familierecht af. In 2018 volgde zij de specialisatie opleiding erfrecht. Zij is lid van de Vereniging voor familierecht advocaten (vFAS) en de Vereniging van Collaborative Professionals (VvCP). Met veel passie staat zij mensen bij in (complexe) scheidingssituaties, maar ook als advocaat in zaken betreffende alimentatie, omgang, erkenning, gezag en (stiefouder-)adoptie. U kunt Mirelle ook inschakelen als Parenting Coördinator (PC).

Het realiseren van een echtscheiding kan op verschillende manieren. Mirelle adviseert u graag over de mogelijkheden en de voor u beste passende weg. U kunt bij Mirelle terecht voor mediation maar u kunt haar ook inschakelen als (overlegscheidings-) advocaat of nalatenschapsmediator.

Mirelle luistert écht. Dat is wat zij vaak terug hoort van haar cliënten. Iemand die tijd neemt om naar uw verhaal te luisteren en met u mee te denken. Maar ook iemand die u eerlijk adviseert over uw mogelijkheden. Dat is wat Mirelle betreft de kracht van een goede familierecht advocaat.

Mirelle werkt efficiënt en transparant. “ Doen wat je belooft” is een belangrijk adagium. Mirelle realiseert zich dat dit belangrijk voor u is. Zeker gezien de vaak lastige situatie waarin u zich bevindt. Of u nu als ondernemer of als particulier gaat scheiden of dat u verwikkeld bent in een discussie over de afwikkeling van een nalatenschap. Mirelle is er     voor u.

Bij de Orde van Advocaten staat Mirelle van Berckel geregistreerd met de volgende specialisaties:

  • Familierecht
  • Erfrecht

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten 10 opleidingspunten per geregistreerd rechtsgebied te behalen.

Lidmaatschappen

Vereniging voor Familierecht Advocaten (vFAS)
Vereniging van Collaborative Professionals (VvCP)
Mediation Federatie Nederland (MFN)