nl en
+31 76-5226470
+31 76-5226470

Arbeidsrecht Symposium "Leiding geven aan talent"

Arbeidsrecht Symposium

Hoe het rendement op talent op de werkvloer te optimaliseren?

Op 23 maart jongstleden gaf Prof. Dr. Lidewey van der Sluis, Hoogleraar strategisch talentmanagement aan de Nyenrode Business Universiteit, haar kijk op bovengenoemd thema.

Dit jaar is ons arbeidsrecht symposium in een iets ander jasje gestoken. Het thema was op zich niet juridisch, maar in het kader van de WWZ en de bij velen bekende moeilijk begaanbare weg van het ontslag, op het gebied van het arbeidsrecht zeker relevant.

Uitnodigingstekst was: Wat doet u er als werkgever of als HR manager aan om uw werknemers in staat te stellen een talent te zijn? Hoe laat u talenten ten volste floreren en renderen binnen de organisatie? Prof. Dr. Lidewey van der Sluis zal u op bevlogen wijze van praktische handvatten voorzien waarmee u uw werknemers talentgericht kunt managen.

Het is een zeer interessante middag gebleken in Korenmolen "de Hoop". De lezing wakkerde veel vuurtjes aan en was zeer interactief. De aansluitende netwerkborrel werd ook weer goed bezocht; altijd prettig het nuttige met het aangename te kunnen combineren.

 

Altijd op de hoogte blijven? Volg ons op Linkedin!

Auteur

Ed Mulderink