nl en
+31 76-5226470
+31 76-5226470

Dag van het erfrecht: 22 maart 2019

Dag van het erfrecht: 22 maart 2019

De “Dag van het erfrecht” is in het leven geroepen door de Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland (VEAN). Mr. Carlin Gommers van ons kantoor is aangesloten bij deze door de Nederlandse Orde van Advocaten erkende specialistenvereniging.
Met de Dag van het erfrecht vragen we aandacht voor het belang van deskundige juridische begeleiding bij de afwikkeling van nalatenschappen. 

Kom langs of neem contact op tijdens de Dag van het erfrecht voor een vrijblijvend advies over testamenten en de afwikkeling van nalatenschappen. Op vrijdag 22 maart 2019 opent ons kantoor voor u haar deuren tussen 14.00 en 17.00 uur om uw erfrechtelijke kwestie met onze erfrechtadvocaat te bespreken. Mocht u op die dag niet kunnen, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen voor het maken van een afspraak.
Voor onze contactgegevens verwijzen wij u naar onze website www.kochadvocaten.nl

Er komt veel kijken bij de afwikkeling van een nalatenschap. Vooral als de familieverhoudingen onder spanning staan en de communicatie onderling te wensen overlaat. Wie zijn de erfgenamen? Wie mag actie ondernemen? Wat zijn mijn rechten en verplichtingen als erfgenaam? Wat zijn mijn taken als executeur? Hoe moet ik te werk gaan? En wat zijn mijn rechten als onterfd kind? Op deze en andere vragen kan een erfrechtadvocaat antwoord geven. 

De erfrechtadvocaat kijkt samen met u naar uw wensen en mogelijkheden, zowel praktisch als juridisch. Uw belangen staan voorop. De erfrechtadvocaat kan u begeleiden bij overleg en onderhandelingen met de andere betrokkenen, maar kan u ook bijstaan als er geprocedeerd moet worden om uw recht te halen. 

Als u met een erfrechtelijke vraag zit of aanloopt tegen problemen bij de afwikkeling van een nalatenschap, wacht dan niet te lang met het inwinnen van advies. Het erfrecht kent veel regels over strikte termijnen van soms maar een paar maanden waarbinnen u aanspraak moet maken op uw rechten. Het komt helaas regelmatig voor dat te laat advies wordt ingewonnen.

Wacht dus niet en kom langs op de Dag van het erfrecht.

Altijd op de hoogte blijven? Volg ons op Linkedin!

Auteur

Carlin Gommers