nl en
+31 76-5226470
+31 76-5226470

Al uw ondernemingsrechtelijke oplossingen onder één paraplu

Als ondernemer loopt u regelmatig tegen allerlei juridische vraagstukken aan: het aangaan van een samenwerking, de uitbreiding van uw onderneming, het sluiten van contracten, het opstellen van algemene voorwaarden, het aannemen of ontslaan van een medewerker, het aangaan van een huurovereenkomst of koopovereenkomst voor een kantoorpand of een factuur die niet wordt voldaan.

In zo’n geval is het wel zo gemakkelijk om dat bij één partij onder te kunnen brengen. Een partij die uw branche en onderneming kent én verstand van de materie heeft.

Ons kantoor is gespecialiseerd in alle rechtsgebieden waar u als ondernemer vaak mee in aanraking komt: ondernemingsrecht, arbeidsrecht en vastgoedrecht. Dit betekent dat u al uw juridische vragen aan ons kunt voorleggen. Onze advocaten houden zich individueel bezig met hun specifieke vakgebied, maar samen vormen zij één team. Een team dat u als ondernemer kan ontzorgen.

Beschouw ons team als een juridische paraplu, dat ervoor zorgt dat u het juridisch droog houdt en u niet van de regen in de drup komt. Wij bieden u deze paraplu, zowel op het gebied van uw juridische oplossingen als wanneer het buiten regent!

Wilt u hier meer over weten en/of kennismaken met ons kantoor? Neem contact met ons op en wij vertellen u wat ons kantoor voor u als ondernemer kan betekenen. Die paraplu krijgt u er dan sowieso van ons bij.

Al uw ondernemingsrechtelijke oplossingen onder één paraplu? Dát is onze kracht!

                          paraplu actie       
           

Altijd op de hoogte blijven? Volg ons op Linkedin!

Auteur

Vincent Veldhuis