nl en
+31 76-5226470
+31 76-5226470

Ondernemingsrecht Breda

Uw specialist in ondernemingsrecht uit Breda!

Verbondenheid met de samenleving en het bedrijfsleven, dat is wat we bij Koch Advocaten belangrijk vinden. Dankzij deze verbondenheid zijn we namelijk altijd op de hoogte van de actualiteit. Dit zorgt ervoor dat we tijdig advies kunnen uitbrengen om conflictsituaties te voorkomen. 

Neem contact op

Specialist in ondernemingsrecht uit Breda

Als ondernemer heeft u het vaak erg druk met zaken die niets met uw specialiteit te maken hebben. De wettelijke eisen waaraan uw onderneming moet voldoen, zijn hier een goed voorbeeld van. Koch Advocaten treedt op als juridisch partner voor MKB-bedrijven, ondernemers, woningbouworganisaties en zorginstellingen. Wij zorgen ervoor dat u zich weer kunt focussen op de kernactiviteit(en) van uw onderneming. Onderstaand een aantal voorbeelden van ondernemingshandelingen waarbij onze juridisch specialisten u kunnen helpen. 

 • Bedrijf oprichten
 • Fusie & overname
 • Bedrijfsopvolging
 • Faillissement en surseance van betaling
 • Aandeelhouders en aandelen
 • Aansprakelijkheid en schade
 • Oneerlijke handelspraktijken
 • Overeenkomsten en (handels)contracten
 • Privacy/AVG
 • Intellectueel eigendom
 • Consumentenrecht 


Wij adviseren preventief en zorgen er daardoor voor dat uw onderneming te allen tijde voldoet aan de meest recente wetgeving. Is er, om wat voor reden dan ook, toch sprake van een conflictsituatie? Wij treden effectief op ter verdediging van uw onderneming! Bij Koch Advocaten kunt u rekenen op de expertise van onze juridische specialisten uit Breda binnen het ondernemingsrecht. 

Verschillende rechtsgebieden naast ondernemingsrecht in Breda

Bent u op zoek naar ondersteuning binnen een ander rechtsgebied dan ondernemingsrecht in Breda? Ook op andere rechtsgebieden helpen onze juridisch specialisten u graag. Wij beschikken over een ruim aantal professionals die al veel ervaring hebben in verschillende rechtsgebieden zoals arbeidsrecht, bestuursrecht, huurrecht en vastgoed. Hierbij opereren we in zowel binnen- als buitenland.

Om internationaal aan het werk te gaan is uitgebreide kennis van zaken vereist. Wij zorgen dan ook dat we altijd op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen binnen de verschillende rechtsgebieden. Daarnaast hebben wij een groot netwerk aan buitenlandse top kantoren tot onze beschikking die wij, waar nodig is, in kunnen zetten om internationale vraagstukken op te lossen.

Heeft u vragen over ondernemingsrecht in Breda?

Wilt u meer weten over Koch Advocaten of heeft u een specifieke vraag met betrekking tot ondernemingsrecht in Breda? Neem dan contact op met een van onze adviseurs via het telefoonnummer +31 76-5226470. Zij zullen in overleg met u een passende oplossing zoeken.