nl en
+31 76-5226470
+31 76-5226470

Vastgoedrecht Dordrecht

Heeft u het advies nodig van een specialist in het vastgoedrecht?

Het ervaren team van Koch Advocaten helpt u bij vastgoedrecht in Dordrecht. Zo komt u niet meer voor vervelende verrassingen te staan. Sinds 1984 komt Koch Advocaten op voor het belang van bedrijven en de burger. Door dichtbij het bedrijfsleven en de samenleving te staan, begrijpen wij als geen ander met welke complicaties u te maken kunt krijgen. Koch Advocaten helpt u hierbij zodat u goed voorbereid bent en ongestoord door kunt gaan met uw dagelijkse werkzaamheden. 

Contact

Steun bij verschillende fases binnen het vastgoedrecht in Dordrecht

Vanwege de veelzijdigheid van ons team zijn wij in staat om u binnen verschillende fases van het vastgoedrecht in Dordrecht te steunen. Dit blijkt ook vaak nodig te zijn doordat de vastgoedbranche een dynamische branche is waarbij tijdige inzet van juridisch advies het verschil kan maken. Onze specialisten op het gebied van vastgoedrecht kunnen u onder andere helpen bij:

  • De beoordeling en opstelling van nieuwe contracten
  • Het voorzien van advies bij onderhandelingen en besprekingen
  • Een conflictsituatie met een gang naar de rechter
  • Het oplossen van geschillen

Koch Advocaten beschikt over uitgebreide kennis omtrent vastgoedrecht in Dordrecht

Koch Advocaten is binnen een aantal jaren uitgegroeid tot een middelgroot kantoor met een team van specialisten binnen verschillende rechtsgebieden. Doordat kennis en ervaring gedeeld wordt, hebben wij voor vrijwel alle juridische vragen een goed onderbouwd advies. Onze kennis reikt verder dan alleen het vastgoedrecht in Dordrecht. Wij kunnen u namelijk ook ondersteuning bieden binnen de volgende rechtsgebieden:

Stel uw vraag omtrent vastgoedrecht in Dordrecht

Door tijdig te reageren op een situatie of preventief te laten informeren kunnen conflicten worden voorkomen. Onze specialisten staan u graag te woord om antwoord te geven op al uw vragen. Neem contact op via +31 76-5226470.