nl en
+31 76-5226470
+31 76-5226470

Vastgoedrecht Rotterdam

Bent u opzoek naar een advocatenkantoor welke gespecialiseerd is in het vastgoedrecht Rotterdam? Koch Advocaten is uw partner!

Sinds onze oprichting in 1984 hebben we een breed scala aan kennis en ervaring opgedaan om u bij te staan met het rechtsgebied vastgoedrecht. De waarden waar we van Koch Advocaten voor staan zijn dan ook: doorzettingsvermogen en verbondenheid met het bedrijfsleven, maar ook de samenleving.

Neem contact met ons op!

Vastgoedrecht specialist nodig voor de omgeving Rotterdam? Koch Advocaten staat voor u klaar

Het bedrijfsleven, verschillende overheden en zelfs particulieren hebben vaak te maken met het rechtsgebied vastgoedrecht. Dit is voor velen een complexe materie als het aankomt op de wetgeving en recht. Heeft u plannen om te investeren in vastgoed? Laat u dan adviseren door een van onze specialisten:

Door de prestaties van al onze specialisten is Koch Advocaten door de jaren heen uitgegroeid tot een middelgroot kantoor. Koch Advocaten bestaat dan ook uit een hecht team welke wilt presteren voor één gezamenlijk doel; uw belang.

Wat we voor u kunnen betekenen in het vastgoedrecht Rotterdam

Koch Advocaten kan u in meerdere fases bijstaan in het traject van vastgoedrecht. We kunnen u bijvoorbeeld adviseren in contracten of onderhandelingen, maar we kunnen we u ook verdedigen bij conflictsituaties die eventueel resulteren in de gang naar de rechtbank. In elke fase kunnen we u daarom ook ondersteunen als het aankomt op het rechtsgebied vastgoed. Ook zijn we bekend met internationale casussen waarbij we u kunnen ondersteunen en begeleiden. Hieronder een selectie met wat we eventueel voor u zouden kunnen betekenen:

  • Geschillen oplossen tussen meerdere partijen
  • Een advies bij onderhandelingen en/of besprekingen
  • Contracten en het opstellen hiervan
  • Ondersteuning bij conflictsituaties

Heeft u vragen over vastgoedrecht Rotterdam?

Als u meer informatie wilt over het rechtsgebied vastgoedrecht, kunt u contact opnemen met een van onze specialisten. Voor advies en andere vragen is Koch Advocaten natuurlijk ook te bereiken via de contactpagina of het contactformulier.