NL EN
+31 76-5226470
+31 76-5226470

Guido van den Hoven

Juridisch medewerker

Guido heeft zijn bachelor en master Rechtsgeleerdheid afgerond aan de Universiteit van Tilburg. Tijdens zijn studie heeft hij gekozen voor een brede opleiding vanuit de overtuiging dat rechtsgebieden niet afgeschermd zijn, maar in elkaar overvloeien. Wel heeft hij zich verdiept in het contracten- en aansprakelijkheidsrecht.

Juridische werkervaring heeft hij tijdens zijn studie opgedaan bij de Rechtswinkel Tilburg. Als vrijwilliger heeft hij er veel geleerd over het behandelen van zaken en bovendien heeft hij hier zijn eerste proceservaring mogen opdoen.

Na zijn afstuderen in 2017 is hij gaan werken bij een grote rechtsbijstandsverzekeraar. Zijn ervaring in het behandelen van zaken binnen het contractueel recht heeft hij dan ook daar opgedaan. Later volgden ook letselschadezaken.

En vanaf februari 2021 is Guido dus werkzaam als juridisch medewerker bij Koch Advocaten! Hij richt zich op de algemene praktijk waarbij zijn brede opleiding juist goed van pas komt. Het helder krijgen van waarom er een geschil is ontstaan tussen partijen, en dat proberen op te lossen buiten rechte, is waarin voor Guido de uitdaging zit.

CORONA HELPDESK|Voor al uw Corona-virus gerelateerde vraagstukken

De gevolgen van het Corona-virus (COVID-19) zijn voor iedereen merkbaar, zowel privé als zakelijk. Koch Advocaten volgt nauwgezet de ontwikkelingen en maatregelen rond en met betrekking tot het Corona-virus.

Wij willen u als kantoor daarbij graag van dienst zijn. Juist nu. Om deze reden hebben wij een team van specialisten samengesteld, zij staan u graag met raad en daad bij op het gebied van Corona-virus gerelateerde juridische vraagstukken.

CORONA HELPDESK